TOTEK

Türk Ortopedi ve Travmatoloji Eğitim Konseyi

Değerli Meslektaşlarımız,

Ortopedi ve Travmatoloji ‘de “Yüksek Lisans Programları” üniversite ve eğitim kliniklerinde son yıllarda özellikle ihtiyaç duyulan alanlarda YÖK talimatları doğrultusunda uygulanmaya başlandı. Mevcut durumun irdelenmesi, gelişmelerin paylaşılması ve olası sorunların gözden geçirilmesi amacıyla “Ortopedi ve Travmatoloji ’de Yüksek Lisans Programları Çalıştayı” yapılacaktır. YÖK’ü temsilen Prof. Dr. M. İ. Safa Kapıcıoğlu sistemin işleyişi ile ilgili bilgiler sunacaktır. Ayrıca yüksek lisans programı ile ilgili olarak da programı deneyimleyen kliniklerin uygulayıcıları da çalıştaya destek vereceklerdir. Bu kapsamda Prof Dr. Muharrem Yazıcı, Prof. Dr. Mehmet Akif Kaygusuz, Doç. Dr. Mehmet Atıf Erol Aksekili ve Dr. Öğr. Üyesi Ercan Bal deneyimlerini aktaracaklardır.

“Ortopedi ve Travmatoloji ’de Yüksek Lisans Programları Çalıştayı” 23 Ocak 2021 tarihinde saat:15.00-17.00 arası zoom bağlantısı üzerinden yapılacaktır.

Katılım için; toplantı isminde, görselinde ve aşağıda ayrıca belirtilmiş olan bağlantı adresine tıklayarak açılan sayfada istenen bilgileri doldurduktan sonra kaydınızı tamamlayabilirsiniz. Önceden yapabileceğiniz bu kayıt ile internet toplantısının gerçekleşeceği gün toplantıya kolayca katılabileceksiniz. 

Tüm meslektaşlarımızı çalıştaya katılmaya davet ediyoruz.

Saygılarımızla.

TOTBİD - TOTEK Yönetim Kurulu

İnternet Toplantısına kayıt olmak için tıklayınız.

© Tüm hakları Türk Ortopedi ve Travmatoloji Birliği Derneği’ne aittir.
Loading...

İşleminiz gerçekleştiriliyor. Lütfen bekleyiniz...